Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ki verte meg vajon az MSZP szó
  2010-11-06 16:18:33, szombat
 
  Ki verte meg vajon az MSZP szóvivőjét?
2010. november 6. - 12:40

Portálunk eddig méltatlanul elhanyagolt egy botrányos ügyet, mégpedig Török Zsolt szocialista politikus megverését, mely felháborító esemény az egyik budapesti éjszakai buszjáraton következett be. No de hát a történtek óta olyan napok jöttek sorra, mint halottak napja, nemzeti gyásznap, a felvidéki bevonulás évfordulója... Belátható, hogy ilyen időszakban még gumikesztyűben, csipesszel sem szívesen nyúl az ember olyan hírekhez, amelyekben törökzsoltok és egyéb szocialisták szerepelnek.

Azon kedves olvasók számára, akik hirtelenjében nem tudják, ki ez a szegfűs illető, mert ritkán lapozgatják a Kis növényhatározót, most felelevenítünk két jellemző momentumot Török Zsolt pályafutásából.

2003. jú­ni­us 16-án haj­nal­ban Szász Ká­rolyt, a Pénz­ügyi Szer­ve­ze­tek Ál­la­mi Fel­ügye­letének el­nö­két a Bu­da­ke­szi úton sú­lyosan bán­tal­maz­zák. A nyolc na­pon túl gyógy­uló sé­rü­lé­sei mi­att kór­ház­ba ke­rült el­nök nyilatkozata sze­rint: ,,ez egy po­li­ti­kai bűn­cse­lek­mény." A PSZÁF el­nö­ke közli: az­nap ép­pen a Pannonplastban ál­la­mi se­géd­let­tel vég­re­haj­tott tör­vény­te­len tu­laj­don­szer­zés­ről ké­szí­tet­tek elő ha­tá­ro­za­tot.

Ezen eseménnyel kapcsolatban Török Zsolt MSZP-s országgyűlési képviselő az Egri Városi Televízióban a következőképpen nyilatkozott: "Szász Ká­rol­­lyal és a ve­le ha­son­lók­kal szem­ben úgy kel­le­ne el­jár­ni, hogy va­gyon­el­kob­zás, és on­nan­tól kezd­ve tár­gya­lunk, hogy med­dig fog a bör­tön­ben ül­ni."

Egy évvel később az derült ki a jeles szocialista politikusról, hogy csak érettségije van az életrajzában szereplő tanári diploma helyett. Török Zsolt azzal védekezett, miszerint tőle nagyon távol áll, hogy mindenféle diplomákat hazudjon magának, inkább az történhetett, hogy valaki elrontotta az Országgyűlés honlapján megtalálható önéletrajzát, mert ugyan tanult az egri főiskolán, de azt nem fejezte be.

Most pedig térjünk vissza a jelenbe, ugyanis október 30-án a következőről számolt be a Stop nevű hírportál: "A múlt éjjel, fél kettő táján, a Nyugatinál egy férfi támadt az MSZP szóvivőjére. A politikust a 906-os éjszakai buszon érte az inzultus."

A félreértések elkerülése érdekében szögezzük le mindjárt: egy rendpárti nézeteket valló ember elítéli az erőszaknak azt a megnyilvánulását is, amelynek során szocialista képviselők esnek áldozatul.

Utána azonban szorítsuk háttérbe egy pillanatra humanista énünket, és pontosan a rendpártiság talaján állva jelentsük ki: igen kívánatos, sőt, a nemzeti érdeknek megfelelő lett volna, ha az elmúlt években sokkal több politikust tángálnak el éjszakai buszjáratokon, aluljárókban, vagy akár fényes nappal a nyílt utcán. Mert ha a szeretve tisztelt politikusok a saját bőrükön érezték volna a közbiztonság elképesztő mélységekbe süllyedését, akkor talán tettek is volna valamit az ügy érdekében.

Most pedig lássuk, hogyan tálalta az ominózus eseményt a szocialistákhoz igen közel álló Piroslap blog:

Tegnap éjjel az éjszakai buszon rátámadtak Török Zsoltra, az MSZP szóvivőjére. Támadója vélhetően jobboldali nézeteket vallott. Ezt a következtetést azonban egyértelműen nem lehet levonni pusztán a megjelenéséből, hiába jelent meg több médiumban is, a valóságban nem szenvedett erős hiányosságokban a hajszerkezete. Bár ez aljas és szemét általánosítás is lenne. Azonban politikai nézeteire utalhat, hogy nyilván nem elvtársi közösséghitből kiáltott fel, hogy te ,,rohadt büdös komcsi", majd próbálta lefejelni Török Zsoltot. Mondjuk a jelenetben az egyetlen mosolyt fakasztó rész az lehetett, amikor az MSZP szóvivője a lefejelés elől egy laza mozdulattal kihajolt.

De hát egy jobboldali tökös gyerek, ilyen kisebb malőrök nem szeghetik kedvét egy kis értelmiségi politikai diskurzustól más pártok politikusaival. Tehát úgy gondolta, van még érvkészlete, amivel Török Zsoltot jobb belátásra tudná bírni, esetleg a Szent Korona-tanra alapuló szent szittya nézet hatékony képviseletére. Szóval elővette a rétegjobbosok legmélyebb politikai érvét, és párszor arcon csapta Törököt.

A blogíró a sajnálatos inzultus leírásának végén hova máshova is juthatna el, mint a Szent Koronán való gúnyolódáshoz. Roppant érdekes, hogy bizonyos körökhöz tartozó egyedek naponta sértődnek meg a magukfajták-magunkfajták megnevezésen, naponta kiáltanak kirekesztést, miközben saját maguk határolódnak el a legvilágosabban a magyarságtól. Mert szögezzük le, hogy egy magyar identitású embernek még akkor sem jutna eszébe a Szent Korona mocskolása, ha a kedvenc politikusának kipofoznák a szájából az összes koronáját.

Most pedig nézzük, hogyan folytatódik a nagyívű blogbejegyzés:

Kíváncsiak voltunk, Török Zsolt hogy van, meg pontosan mi történt, ezért felhívtuk telefonon. Elmondta, tényleg veszélyben érezte magát, mert támadója jóval nagyobb darab volt nála, és vélelmezése szerint a bunyót nem kocsmában tanulta. Képzett mozdulatokat mért be a szóvivőnek. Ami külön ijesztő volt, nem érezte, hogy támadója ittas lett volna. Egy jól szituált, minőségi ruhát viselő férfi volt, akin nem is volt semmi olyan szimbólum, melyből jobboldali nézeteire lehetett volna következtetni, sőt, nem is volt teljes mértékben kopasz.

Megállapíthatjuk, hogy a szocialisták egyszerűen nem bírnak nem hazudni. Mert mi is történt? A derék blogger először is felhívta Török Zsoltot, akitől többek között megtudta, hogy a támadó semmiféle olyan szimbólumot nem viselt, amelyről jobboldali nézeteire lehetett volna következtetni. Majd letette a telefont, és telefröcsögte a szájberteret a "rétegjobbosok Szent Korona-tanra alapuló szent szittya nézetéről", mindezt persze csak azután, hogy előzőleg az "aljas, szemét általánosításról" hadovált egy sort. Hisz nem adhatott mást, csak mi lényege.

Végezetül idézzük magát a sértettet, aki így nyilatkozott a támadás körülményeiről:

A politikus beszámolója szerint a Nyugatinál felszállt a járműre egy feltűnően rövid hajú férfi, aki felismerte. ,,Hogy személy szerint engem beazonosított-e azt nem tudom megmondani, de hogy a szocialista pártban töltök be szerepet, azt nyilvánvalóan tudta a támadóm. Rohadt büdös komcsinak, vagy valami hasonlónak nevezett."

Kiemelés tőlünk. Innentől pedig következzen a saját teóriánk:

Török Zsolt inzultálását ugyanaz a szocialista brigád szervezte meg, amelyik annak idején nem kisebb eseményeket hozott tető alá, mint például Gyurcsány Ferenc legendás jótéteményét, amikor is az akkor még regnáló miniszterelnök megtalált az utcán egy elkóborolt gyermeket. A brigád Török Zsolt inzultálásával Furkó Alpár, egykor szocialista, de mára kiábrándult szavazópolgárt bízta meg, aki nem kért sokat a feladat elvégzéséért, mert az elmúlt nyolc év után már nagyon a bögyében voltak a szocialista politikusok. Nem árulta el beszervezőinek, de akár ingyen is szívesen bemosott volna egyet bármelyiküknek. A kérdéses éjszakán magára öltötte ürgebőr dzsekijét, majd felszállt a rendszám alapján beazonosított éjszakai buszra, odalépett Török Zsolthoz, és a következőt rivalogta az arcába:
- Te rohadt, büdös komcsi, vagy valami hasonló!
Aztán hozzákezdett az előzőekben megbeszélt operatív műveletekhez, melyek során - a Piroslap blog szerzőjéhez hasonlóan - kis híján maga is elmosolyodott azon, milyen ügyesen tért ki a fejelés elől a szocialista politikus.

Meglehet persze, hogy tévedünk, és az utolsó névelőig hibás a feltételezésünk. Arról nincs hírünk, hogy a megverése óta eltelt napokban Török Zsolt beszolgáltatta-e vagyonát az államkincstárnak, illetve önként jelentkezett-e bármelyik büntetés-végrehajtási intézetben, mint ahogy ezen eljárásokat pár évvel korábban, Szász Károly megverése kapcsán indokoltnak találta volna. Mindenesetre ezúton kívánunk jobbulást és balesetmentes tömegközlekedést a derék szocialista politikusnak!

Szebb Jenő
szebbjovo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: államkincstárnak, megnyilvánulását, megállapíthatjuk, tömegközlekedést, általánosításról, feltételezésünk, legvilágosabban, szocialistákhoz, hiányosságokban, növényhatározót, következőképpen, bármelyiküknek, megjelenéséből, beszolgáltatta, pályafutásából, felelevenítünk, pannonplastban, politikusaival, miniszterelnök, közösséghitből, gumikesztyűben, körülményeiről, inzultálásával, következtetést, szavazópolgárt, beszervezőinek, buszjáratokon, gúnyolódáshoz, hirtelenjében, beazonosított, rétegjobbosok, országgyűlési, nyilvánvalóan, általánosítás, telefröcsögte, elmosolyodott, botrányos ügyet, egyik budapesti, felvidéki bevonulás, ember olyan, szegfűs illető, nyolc na­pon, po­li­ti­kai bűn­cse­lek­mény, következőképpen nyilatkozott, ve­le ha­son­lók­kal, bör­tön­ben ül­ni, évvel később, jeles szocialista, életrajzában szereplő, egri főiskolán, következőről számolt, múlt éjjel, Török Zsolt, Szász Ká­rolyt, Pénz­ügyi Szer­ve­ze­tek Ál­la­mi Fel­ügye­letének, Török Zsolt MSZP-s, Egri Városi Televízióban, Szász Ká­rol­­lyal, Török Zsoltra, Török Zsoltot, Szent Korona-tanra, Szent Koronán, Szent Korona, Gyurcsány Ferenc, Furkó Alpár, Török Zsolthoz, Szász Károly, Szebb Jenő,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png telefon  Éretlen vers  Png telefon  Gonosz démon-álarc  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Mírjam barát...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  Facebookon kaptam  Fehér virág  Szép estét  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 19  Kövesd a cowboyt!  Png virág  Akik bántanak téged  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Kellemes délutánt kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Soha ne kedvezz...  A Megváltó szolgálatában  Kerüld el az evangélium örömén...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Leonardo da Vinci gondolata  Adakozás  Png telefon  A jó emberek mindig szépek mar...  Egy lelki imádság  Szívem  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  A jó emberek mindig szépek mar...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Nagyi telefonál  Kellemes délutánt kívánok  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nem tudhatod  Tanuld meg ezt a versemet  George Byron - Ahogy itt jár -...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Csak a fogyatkozás látható  Nagyi telefonál  Radikális szeretet  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Irgalom és ítélet  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Soha ne kedvezz...  Irgalom és ítélet  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Alázat  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Elköszönt  Mi lenne ha  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
botrányos ügyet, egyik budapesti, felvidéki bevonulás, ember olyan, szegfűs illető, nyolc na­pon, po­li­ti­kai bűn­cse­lek­mény, következőképpen nyilatkozott, ve­le ha­son­lók­kal, bör­tön­ben ül­ni, évvel később, jeles szocialista, életrajzában szereplő, egri főiskolán, következőről számolt, múlt éjjel, férfi támadt, 906-os éjszakai, félreértések elkerülése, rendpárti nézeteket, pillanatra humanista, rendpártiság talaján, nemzeti érdeknek, elmúlt években, nyílt utcán, szeretve tisztelt, saját bőrükön, közbiztonság elképesztő, ominózus eseményt, szocialistákhoz igen, éjszakai buszon, következtetést azonban, egyetlen mosolyt, lefejelés elől, laza mozdulattal, jobboldali tökös, rétegjobbosok legmélyebb, sajnálatos inzultus, magyar identitású, kedvenc politikusának, összes koronáját, nagyívű blogbejegyzés, szocialisták egyszerűen, derék blogger, támadó semmiféle, támadás körülményeiről, politikus beszámolója, feltűnően rövid, szocialista pártban, saját teóriánk, szocialista brigád, elkóborolt gyermeket, brigád Török, feladat elvégzéséért, elmúlt nyolc, bögyében voltak, szocialista politikusok, kérdéses éjszakán, rendszám alapján, következőt rivalogta, előzőekben megbeszélt, fejelés elől, szocialista politikus, utolsó névelőig, derék szocialista, államkincstárnak, megnyilvánulását, megállapíthatjuk, tömegközlekedést, általánosításról, feltételezésünk, legvilágosabban, szocialistákhoz, hiányosságokban, növényhatározót, következőképpen, bármelyiküknek, megjelenéséből, beszolgáltatta, pályafutásából, felelevenítünk, pannonplastban, politikusaival, miniszterelnök, közösséghitből, gumikesztyűben, körülményeiről, inzultálásával, következtetést, szavazópolgárt, beszervezőinek, buszjáratokon, gúnyolódáshoz, hirtelenjében, beazonosított, rétegjobbosok, országgyűlési, nyilvánvalóan, általánosítás, telefröcsögte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.